StoryEditorOCM
NeretvaHVALA VAM SVIMA

Obitelj Barbir se iskreno zahvaljuje svima koji su pomogli i šalje poruku javnosti

Piše Ante Šunjić
15. ožujka 2023. - 15:15

Zahvaljujući iznimno velikom odazivu javnosti, u humanitarnoj akciji "Pomozimo Mileni", u roku od samo dva dana prikupljena su potrebna sredstva za nastavak liječenja ove teško bolesne majke i supruge iz Stabline pokraj Ploča. Kako saznajemo, za dva je dana prikupljeno i više od potrebnih 40 tisuća eura za liječenje.

Zbog toga su suprug Rajko i njegova supruga Milena, koja vodi životnu bitku, od srca zahvalili svima koji su im pomogli, jer im njihova potpora puno znači ne samo u financijskom nego i u ljudskom smislu. Istovremeno su poslali poruku javnosti. Zamolili su sve ljude dobre volje koji imaju namjeru uplatiti sredstva za Milenu, a takvih, saznali smo, ima veliki broj, da ta sredstva usmjere za druge humanitarne akcije i tako pomognu drugim osobama kojima je pomoć potrebna.

U akciji ‘Pomozimo Mileni‘ uključile su se brojne institucije, tvrtke i građani..

Podsjetimo, Mileni je za vrijeme trudnoće 2019. godine dijagnosticiran karcinom 4. stupnja, a nakon niza operacija, kemoterapija i zračenja, stanje joj se u posljednje vrijeme pogoršalo, jer su se iscrpile sve moguće dostupne regularne metode liječenja i preostala je jedino alternativna metoda liječenja. Zbog toga su Udruga Lađara Stabline i Mjesni odbor Stablina organizirali humantirnu akciju kako bi pomogli ovoj neustrašivoj majci i supruzi koja je zadnje 3 i pol godine imala četiri teške operacije, na splitskoj Onkologiji primila je 50 doza kemoterapije, a na Radiologiji u Zagrebu više od 30 doza zračenja.

25. srpanj 2024 14:12