StoryEditorOCM
KonavleDUBA KONAVOSKA

Udruga mladih Konavoska brda priprema četvrtu Konavosku roštiljadu! Program počinje u 15 sati, zašto ste još doma?

Piše dv
30. svibnja 2023. - 11:50

 

U Dubi konavoskoj, danas na  Dan državnosti s početkom u 15 sati Udruga mladi Konavoskih brda priprema četvrtu Konavosku roštiljadu!

Udruga mladih Konavoska brda će za posjetitelje peći roštilj u bogatoj ponudi, a posebno se veselimo programu za djecu, koje očekuje igra na otvorenom, natjecanje u igrama i trampolini i dvorci za igru.. 

Cijelo popodne i događanja obogatit će natjecanje ekipa u pečenju gradela, čiji će najbolji pjat ocijeniti stručni žiri- Stela Metković - pobjednica ovogodišnje Konovizije, kuharica, Damir Ćopo - mesar i vrsni poznavalac roštilja te Kate Mihaica, voditeljica svog OPG-a proizvodnje vina, rodom iz Dube. Žiri je na čast organizatorima i ekipama koje će se natjecati u pečenju mesa.Vinka Karaman, ispred organizatora rekal nam je kako su napuhanci i gradele već spremni te da su se najavili čak i posjetitelji iz Splitsko dalmatinske županije! Nakon natjecanja u pečenju mesa, slijedi natjecanje u sportskim igrama, posebno povlačenju konopa koje uvijek bude najzanimljiviji događaj dana, uz proglašenje pobjednika. Udruga mladih s Konavoskih brda vas s veseljem očekuje.

02. listopad 2023 06:01