StoryEditorOCM
KonavleNIJE VIŠE U DDS-u |

BOŽO LASIĆ ZA DUBROVAČKI Dr Vilma Kosović ničim nije uvjetovala ulazak u HDZ-a, već je dva tjedna članica, a mi tu vijest nismo htjeli kapitalizirati

Piše GB
14. travnja 2021. - 14:25

- Dr. Vilma Kosović članica je HDZ-a već oko dva tjedna, a no mi nismo htjeli kapitalizirati tu činjenicu niti je javno objavljivati kao da je riječ o nekom nogometnom transferu. Dr. Kosović u stranku je dobrodošla, uostalom, otac joj jedan od osnivača ovdašnjeg HDZ-a - izjavio je konavoski načelnik Božo Lasić jutros na upit Dubrovačkog vjesnika je li točno da je bivša dužnosnica Dubrovačkog demokratskog centra pridružila u Konavlima vladajućem HDZ-u. Nekoliko sati kasnije na svom se Facebook profilu pohvalio novom akvizicijom.

U izjavi za Dubrovački zanijekao je spekulacije o navodnom nezadovoljstvu stranačkih veterana:

- Dr. Vilma Kosović ničim nije uvjetovala svoj dolazak u HDZ, niti kandidaturom za donačelnicu niti ikakvih visokim mjestom na stranačkoj listi. Jednostavno je rekla da dolazi iz uvjerenja, osobno sam s njom razgovarao. Svakog tjedna učlanimo tri do četiri osobe u HDZ, a mi u Općinskom odboru otvoreni za svakoga, osim onih koji imaju kakav biljeg iz kriminalnog miljea, takvi su nepoželjni - izjavio je Lasić i potom na društvenim mrežama objavio sumještanima:

- S veseljem Vas obavještavam da je dr.sc. Vilma Kosović postala članica našeg konavoskog HDZ-a. U protekle četiri godine naša doktorica izvrsno je obavljala funkciju Predsjednice Županijske skupštine i radujemo se što se priključila našem timu.

Bez obzira na stranačku pripadnost doktorica Kosović uvijek je bila spremna pomoći našim ljudima, uvijek je bila tu za savjet i sve što je bilo u njezinoj moći stoga smo njezin zahtjev za priključivanjem Hrvatskoj demokratskoj zajednici dočekali s veseljem!

Na upit o razlazu s dr. Kosović koja je na prošlim lokalnim izborima bila kandidatkinja DDS-a za načelnicu, iz njezine bivše stranke odgovorili su:

- Točno je da Vilma Kosović nije više članica DDS-a. Stranka ne želi komentirati njene poteze. O bivšima sve najbolje! - poručio je glavni tajnik DDS-a mr. sci. Ivan Jelčić.

Voditeljica Odjela radiologije Opće bolnice Dubrovnik i još aktualna predsjednica Županijske skupštine dr. Vilma Kosović zasad nije odgovorila na naše upite o odlasku iz DDS-a.

17. travanj 2024 20:59