StoryEditorOCM
DubrovnikPOVIJESNI USPJEH LIBERTAS MARINKOLORA

Povjerenica Medović i pročelnik Katičić primili zlatne dubrovačke stolnotenisače

Piše PSD.
1. lipnja 2017. - 17:20

Povjerenica Vlade Republike Hrvatske Nada Medović i pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo Miho Katičić primili su danas igrače i vodstvo stolnoteniskog kluba Libertas Marinkolor te glasnogovornika Hrvatskog stolnoteniskog saveza Stanka Eskolića povodom osvajanja premijernog naslova prvaka Hrvatske.

Povjerenica Medović i pročelnik Katičić čestitali su igračima, trenerima i vodstvu kluba na ovom povijesnom uspjehu dubrovačkih stolnotenisača.

"Čestitam na uspjehu koji ste postigli i koji je uistinu hvalevrijedan. Ponosna sam što živim i radim u Gradu u kojemu ima toliko puno izvrsnih sportaša, mladih sportaša koji svojim trudom i uspjesima promoviraju naš Grad na najbolji mogući način", kazala je povjerenica Medović.

"Ponosni smo na uspjeh koji je postigao naš klub jer se radi uistinu o malom klubu koji ove godine slavi 39 godina postojanja. U prvoj ligi nastupamo već 15 godina i postižemo iznimne rezultate, a evo konačno smo dočekali i taj trenutak da ponesemo titulu prvaka Hrvatske", kazao je Marinko Matulović, predsjednik kluba ne skrivajući sreću i ponos zbog uspjeha svojih sportaša.

Stanko Eskolić glasnogovornik Hrvatskog stolnoteniskog saveza kazao je kako je ovaj uspjeh STK Libertas Marinkolora izniman uspjeh koji traži puno truda, žrtve, rada i odricanja.

"Ovaj sport, ali i drugi sportovi u Dubrovniku, traži neviđene žrtve sportaša i trenera naročito kada se radi o odlascima na natjecanja. Svaki put kada odlaze na natjecanja oni moraju putovati tisuću i 300 kilometara. Putovati u autobusima, automobilima po skoro deset sati su neviđene žrtve i tim su njihovi uspjesi još i veći", kazao je Stanko Eskolić.

Podsjetimo, STK Libertas Marinkolor u trećoj odlučujućoj utakmici HEP Superlige rezultatom 4:3 pobijedili su ekipu STK Starr i postali prvaci Hrvatske.

20. travanj 2024 16:39