StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoCentar za poduzetništvo

Prijavite se na besplatnu interaktivnu radionicu:"Financije u OPG-u nisu bauk“.

Piše dv
23. studenog 2021. - 14:44
Dubrovnik, 150921. Organizirana berba grozdja za turiste na imanju opg Vodopic u Konavlima.Tonci Plazibat/Cropix

Centar za poduzetništvo: Dani otvorenih vrata EU projekata

„Dani otvorenih vrata EU projekata“ predstavljaju način na koji se Hrvatska i ove godine uključila u širu kampanju koju provodi Europska komisija pod nazivom "Europe in My Region“, a čiji je cilj potaknuti građane da otkriju i nauče više o projektima koje Europska unija financira diljem Europe.

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije pridružuje se manifestaciji organizacijom događaja na dvije lokacije:

Dubrovnik

Lokacija: Poduzetnički inkubator Dubrovnik, Vukovarska 16, Dubrovnik

Datum: 24.11.2021. godine

Vrijeme: 10:00 sati

Aktivnosti:

1. Obilazak Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik i predstavljanje EU projekata Centra za poduzetništvo DNŽ

2. Besplatna interaktivna radionica na temu „Financije u OPG-u nisu bauk“. Za sudjelovanje na radionici prijavite se putem:

- poveznice: https://forms.gle/i6fzLxg2acoVKp4T8

- maila: dcp@dcp.hr

- mob: 099/261-8966 ili telefona: 020/418-401

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, broj mjesta je ograničen te će se radionica moći pratiti putem livestreama.

Napomena: Sudjelovanje na radionici, na adresi održavanja moguće je isključivo uz predočenje EU COVID potvrde

Ploče

Lokacija: Poduzetnički inkubator Ploče, Crna Rika 7A, Ploče

Datum: 25.11.2021. godine

Vrijeme: 11:00 sati

Aktivnosti:

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije u suradnji s HZZ - Područnim uredom Dubrovnik i Obrtničkom komorom DNŽ organizira edukativno predavanje za učenike osmih razreda OŠ "Vladimir Nazor" Ploče s ciljem poticanja učenika na upis u deficitarna zanimanja srednjih škola.

Predavanje će održati gđa. Ana Barnjak Lučić, djelatnica Centra za informiranje i savjetovanje o karijeri - CISOK koja će prezentirati usluge HZZ-a i CISOK-a, najčešće pogreške u izboru zanimanja, pregled deficitarnih zanimanja te mogućnosti obrazovanja za obrtnička zanimanja u našoj županiji. Učenicima će se predstaviti obrtnik, vlasnik Frizerskog salona Gogo iz Ploča.

Osim navedenog, polaznicima će se održati prezentacija projekta „Izgradnja i opremanje poduzetničko-proizvodnog impulsnog centra u Pločama“ te omogućiti obilazak Poduzetničkog inkubatora Ploče.

18. travanj 2024 13:33