StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetŠutnja je zlato

Vratar kanadske reprezentacije nakon debakla u Kataru ne miruje, opet je prozvao hrvatske navijače

Piše dv
12. prosinca 2022. - 16:54

Neki ljudi jednostavno nemaju granicu, vole provocirati, a kada im stigne odgovor pretvaraju se u žrtvu i okolo moljakaju zaštitu. Nikome u Hrvatskoj sigurno na pamet nije pao vratar kanadske reprezentacije Milan Borjan, on je završena priča.  No očito ipak mu nedostaje te pozornosti pa se odlučio vratiti na scenu, donosi Slobodna Dalmacija.

Nakon ispadanja s prvenstva u Kataru gdje je iskazao svoju „vratarsku kvalitetu“ javio se s egozitčne lokacije gdje provodi odmor s obitelji. Objavio je fotografiju sa suprugom i dodao poruku „na našem traktoru piše ljubav“.

Očito sa sigurne udaljenosti je Borjan želio „bocnuti“ hrvatske navijače koji su mu izvjesili transparente gdje je traktor bio jedan od glavnih motiva. No i ovaj put vratar kanadske reprezentacije zaboravlja da svojim neprimjerenim porukama zapravo najviše šteti svojoj obitelji. U Hrvatskoj o njemu malo tko vodi računa. Očito ga to najviše i smeta.

Bolje bi mu bilo da se pozabavi treningom i nastupima na zelenom travnjaku, i pokaže kvalitetu, bio bi sigurno zanimljiviji, ovako ispada tek nevažan faktor.

23. travanj 2024 11:05