StoryEditorOCM

Tamna strana sporta: igrač golfa u svađi oko igre suparniku odgrizao nos pa pobjegao od policije, prijeti mu višegodišnji zatvor

Piše dv
2. prosinca 2022. - 16:18
Laik bi se mogao začuditi da sport koji je rekreacija bogatih može pobudti tako niske strasti (ilustracija)Paul Lakatos/AFP

Dok u ozračju svjetskog prvenstva u nogometu u Kataru sve prolazi manje-više mirno, neki drugi spotovi na drugom kraju planeta pokazuju mračno lice, prenosi Slobodna Dalmacija.

U Sjedinjenim Američkim Državama, u državi Mississippi, jedan je igrač golfa navodno drugome u svađi oko igre odgrizao nos.

Policija St. Louisa navodi da je napadač 51-godišnji Mark Wells iz Biloxija. On je sa žrtvom igrao golf u ponedjeljak, a nakon igre počeli su raspravljati i svađati se o partiji golfa koju su igrali. Njegov bizaran i užasan napad ostavio je muškarčevo lice unakaženo, rekla je policija.

image

Osumnjičeni Mark Wells može dobiti do sedam godina zatvora

Screenshot St. Louis Police Department

Wells je pobjegao s mjesta zločina u Tesli, ali se u srijedu ujutro predao policiji. Sam je platio 10 posto jamčevine od 50.000 dolara pa je pušten da se brani sa slobode. Za ovo teško kazneno djelo mogao bi dobiti do sedam godina zatvora, izvijestila je lokalna postaja WXXV-25, prenosi New York Post.

Laiku se može učiniti čudnim da sport koji bogati igraju zbog opuštanja i boravka u prirodi može pobuditi takve agresivne nagone, koji su ipak stvar igrača, a ne samoga sporta.

25. travanj 2024 19:31