StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetmedicinski fenomen

Splićanka carskim rezom rodila četiri bebe, a nisu blizanci! Veliko slavlje u obitelji poznatog poduzetnika, struka nam je potvrdila: ‘Ovaj slučaj spada u teške raritete‘

Piše PIŠE MARKO DIDIĆ/SD
1. lipnja 2022. - 13:17

Veliko slavlje je u jednoj splitskoj obitelji, ali i u rodilištu KBC-a Split. Splićanka u dobi od 29 godina jutros je carskim rezom na svijet donijela četiri bebe!

Da, dobro ste pročitali. Ne radi se o jednojajčanim ili dvojajčanim blizancima, nego je svaki plod imao svoju posteljicu, što, kako nam kažu upućeni, spada u teške raritete, da ne kažemo medicinske fenomene.

Žena je začela prirodnim putem, u bolnici se nalazi već dva mjeseca da bi održavala trudnoću i bila je pod medicinskom paskom. Cijeli porod je vodio dr. Matić, dok još nismo saznali tko je izvršio carski rez, pa osim roditeljima djece i rodbini, moramo čestitati i njemu na stručno odrađenom poslu. Glupo je to napisati, primjerenije je - podvigu.

Otac 29-godišnje majke je poznati vlasnik jednog obrta u Splitu i ne sumnjamo da je već krenulo slavlje i čašćenje i u njegovoj obitelji, ali i u obitelji njegovog zeta,donosi Slobodna Dalmacija.

Kako doznajemo, novinari koji su nanjušili ovu informaciju već se okupljaju oko bolnice, a na sretnoj majci je odluka hoće li dati svoju priču u javnost ili ne.

18. travanj 2024 15:23