StoryEditorOCM
Crna kronikaPLJAČKA U SEDAM SMRTNIH GRIJEHA

<strong>Zaprijetio blagajnici pa ispraznio blagajnu</strong>

19. ožujka 2017. - 21:02

Sinoć, nešto iza 20 sati, u stambenom naselju znanom kao Sedam smrtnih grijeha, u Ulici Andrije Hebranga, opljačkana je jedna mala trgovina. Iz neslužbenih, ali pouzdanih izvora, doznali smo kako je riječ o jednoj od trgovina iz poznatog dubrovačkog trgovačkog lanca Pemo. Navodno, s kapom na glavi i maramom preko lica, zbog čega su mu se navodno vidjele samo oči, pljačkaš se prijeteći obratio trgovkinji koja mu je u strahu dala ukupni dnevni inkas.

No, unatoč pokušajima, nismo uspjeli doznati o kojem je iznosu riječ, kao ni čime je pljačkaš potkrijepio svoje prijetnje. Ni za jedan detalj o pljački nismo postali "bogatiji" ni nakon kontaktiranja dijela članova Uprave trgovačkog lanca Pemo. Ipak, najkonkretniji su bili iz Policijske uprave dubrovačko- neretvanske, ali nam je i s te adrese samo potvrđeno kako se pljačka dogodila, ali ne i na kojem objektu a zbog interesa istrage nije nam rečeno ni na koji način je pljačka obavljena:

-Policija radi na pronalasku nepoznatog počinitelja koji je sinoć tijekom večernjih sati od djelatnice jedne trgovine na području Dubrovnika otuđio novac- bilo je sve što smo u aktualnoj fazi istrage dobili iz Villa Palme.

Policiji će sigurno od pomoći biti snimke kamera videonadzora. Neslužbeno, riječ je o trgovinici koja je već jednom opljačkana prije nekoliko godina. Tada je, nakon prijetnje nožem, u tom objektu, novac od trgovkinje iznudio jedan mladi Gružanin koji je, recimo i to, već odslužio zatvorsku kaznu izrečenu zbog tog nedjela.  
 

15. travanj 2024 13:55