StoryEditorOCM
Crna kronikaJOŠ GA TRAŽE

Nestali Filip Padovan, uzoran student Šumarskog fakulteta, dao je otkaz zbog novog posla u Splitu?

Piše DV
3. svibnja 2022. - 13:58

Ni petog dana od prijavljenog nestanka, 27-godišnjem Filipu Padovanu iz Vele Luke nema ni traga ni glasa. Njegovi sumještani nevoljko komentiraju ovaj slučaj, svi se još nadaju da će se Padovan, koji je od ponedjeljka na MUP-ovu nacionalnom popisu nestalih osoba, ipak pojaviti.

U međuvremenu se može čuti kako je mladić diplomirao na Šumarskom fakultetu i bio proglašen studentom godine, a nakon diplome dobio je posao u građevinskoj tvrtki Hotina Blato.

Po Veloj Luci se šuška da je neposredno pred nestanak, u četvrtak ili petak, dao otkaz u Hotini radi prelaska na novo radno mjesto, navodno negdje u Splitu. Prema izjavama sumještana, ništa u Filipovu ponašanju nije upućivalo na ovakav rasplet.

 

Nestali 27-godišnjak kod kuće je ostavio osobne dokumente, mobitel i novac, a nestanak je evidentiran u petak, 29. travnja.

O nestanku su se oglasili i iz HGSS stanice Orebić na Facebook stranici. 

- Na području Vele Luke tragamo za nestalom mlađom muškom osobom. U slučaju da raspolažete informacijama o nestalom, molimo nazovite centar 112 ili HGSS stanicu Orebić na 091/ 7210013. Hvala," objavili su HGSS-ovci. 

19. travanj 2024 02:21