StoryEditor
Crna kronikakrvava drama

Na poznatoj nudističkoj plaži muškarac uznemiravao kupače i samozadovoljavao se. Evo što je napravio sedamdesetogodišnjak

Piše dv
25. srpnja 2022. - 10:49

Krvavi incident dogodio se subotu ujutro na poznatoj nudističkoj plaži "La Mama" u predgrađu Lyona. 70-godišnjak je s tri hica na mjestu usmrtio 46-godišnjaka nakon kraćeg sukoba između dvojice muškaraca. Žrtvi nije bilo pomoći unatoč brzoj reakciji obližnjih kupača, dok se ubojica predao policiji bez pružanja otpora, piše Le Parisien.

Prema informacijama francuskih medija, ubijeni muškarac bio je građanin Lyona koji se počeo "čudno" ponašati na plaži - uznemiravao je kupače, prijetio je i počeo se samozadovoljavati ispred jedne starije gospođe, prenosi Le Parisien.

Stariji muškarac koji je često bio na ovoj plaži u tom je trenutku stigao na mjesto događaja. Uslijedio je verbalni sukob između dvojice muškaraca, u kojem je stanovnik Lyona prozvao 70-godišnjaka i izazivao ga. On je tada otišao po pištolj i s tri hica usmrtio 46-godišnjaka, donosi Slobodna Dalmacija. 

Ubojica je, prema informacijama francuskih medija, profesionalni strijelac čije je oružje prethodno legalno nabavljeno i registrirano.

Plaža je zatvorena za kupače.

02. listopad 2022 12:53