StoryEditorOCM
Crna kronikaozbiljna poruka

Bajkeri iz čijeg je kluba nestalo piće poručili lopovima: ‘Imate tjedan dana da vratite ukradeno, ne želite imati posla s nama‘

Piše Kronika SD
6. svibnja 2022. - 22:55

Dečki iz garešničkog moto kluba 'Rđava Škljoca' objavili su priopćenje kojim su se obratili kradljivcima koji su od njih prije nekoliko dana uzeli sokove i pivo. Bajkeri u Facebook objavi poručuju lopovima da imaju tjedan dana da vrate ukradeno piće, prenosi Bjelovar.live.

"Odvojili smo vlastiti veći iznos kako bi pripremili potrebno piće za naš nadolazeći susret. Nažalost netko nije imao razumijevanja i provalio je u prostorije gdje 21. svibnja planiramo održati naš party. Vi koji ste počinili ovaj nepošteni čin i otuđili nam našu krvavo stečenu imovinu, ostavljamo vam vremenski period od tjedan dana otuđeno vratite tamo gdje ste i uzeli, može i s vanjske strane, ne moramo se ni sretat te bez ikakvih sankcija, svima nam se desi greška u životu i mi to razumijemo", poručili su momci.

U nastavku pak navode da će nakon tih tjedan dana aktivirati "sva moguća sredstva" da počinitelje pronađu i "dovedu pred lice pravde".

"Nećemo se libiti niti metode niti načina da dođemo do informacija, a znajte da kad tad netko izda… Želimo vam samo reći da ste piknuli u Škljoce i radi vašeg i našeg neugodnog iskustva koje slijedi bilo bi bolje da vratite otuđeno jer sad imate posla s nama i našim prijateljima…", glasi poruka.

25. travanj 2024 10:34