StoryEditorOCM
RukometSVJETSKO PRVENSTVO

Oni su gdje su hrvatski rukometaši, uvijek u ‘kockicama‘, uvijek na tribinama s velikom hrvatskom zastavom na kojoj piše Dubrovnik, uvijek glasni!

Piše Tonči Vlašić
19. siječnja 2023. - 21:21

Gdje su? - upitali smo se prije neki dan kad je počelo Svjetsko prvenstvo, ali vrlo brzo smo dobili odgovor: Idemo na drugi krug! 

Fotoreporter Ante Čizmić je non stop uz hrvatske rukometaše, a od danas su i oni.

Priča dobro poznata. Početak im je bio na Svjetskom prvenstvu 2009. godine, u Spaladium Areni, iduće godine su putovali u Austriju na Europsko prvenstvo, zatim dvije godine poslije opet na Euro, u Srbiju, pa 2013. godine na Svjetsko prvenstvo u Španjolsku. Bili su na ukupno pet svjetskih prvenstava, ovo im je šesto. Išli su 2015. u Katar, 2017. u Francusku, 2019. u Dansku i Njemačku. Prošle godine šesti put na europskom prvenstvu. Bili su u Mađarskoj. Sad su u stigli u Malmo. Uglavnom, oni su gdje je Hrvatska rukometna reprezentacija.

Naravno, uvijek u ‘kockicama‘, uvijek na tribinama s velikom hrvatskom zastavom na kojoj piše Dubrovnik, uvijek glasni.

Sad ih je Čizmić ‘uhvatio‘ na tribinama protiv Danske, i sad su kompletni. Lani su na EP-u nedostajali Grljevići (Ivanka Nikša), sad su i oni opet s Računicama (Ofelia Saša) i Kljajićima (Oktavia Oliver).

image

Oliver i Oktavia Kljajić, Ofelia i Saša Računica - ovako je bilo na EP-u 2020. godine

Ante Čizmić/Cropix
18. travanj 2024 11:36