StoryEditorOCM
NogometTURSKA |

STIGLI DO TREĆE POBJEDE U NIZU, I TO NAKON ŠTO JE GOST VODIO S 2:0 Glumac i ekipa smanjili zaostatak, Mokošan asistent

Piše Tonči Vlašić
19. travnja 2021. - 14:52
Tomislav Glumac (crveni dres, slika iz vremena kad je igrao u Prvoj HNL i Europi za RNK Split)  Tom Dubravec/Cropix

Umraniyespor je dobio i treću utakmicu u nizu, sa 4:3 je kod kuće ovog ponedjeljka svladao Ankaraspor, koji je nakon pola sata igre vodio s 2:0, i koji je u 75. minuti izjednačio na 3:3. Tomislav Glumac je bio u 60. minuti asistent za drugi pogodak Umraniyespora, koji je poveo s 3:2 u 72. minuti, a za 4:3 pogodio u 87. minuti.

Kako je šestoplasirani Altinordu u 31. kolu osvojio samo bod, Umraniyespor je sad na šest bodova od tog šestog mjesta, zadnje pozicije koja donosi nastup u razigravanju za plasman u najveći rang. Istina, malo je još do kraja, svega tri kola, ukupno 9 bodova, ali matematički je još sve moguće, pogotovo jer Glumac i ekipa igraju u (n)ovoj godini baš dobro, nižu uspjehe, dobili su devet od petnaest utakmica u 2021., plus još su tri odigrali neodlučeno...

Naravno, uz dobre rezultate Glumac i ekipa trebaju dočekati da Altinordu ne bude uspješan u preostala tri kola. Iduće, 32. kolo, Umraniyespor je gost Adanaspora, sastava koji je na 14. mjestu u konkurenciji 18 klubova, a Altinordu dočekuje lidera, Giresunspor.

Može li Umraniyespor iduće kolo prepoloviti zaostatak?

23. travanj 2024 22:46