StoryEditorOCM
NogometTOP(NIK)

Opet je pogađao Frano Vlašić, ne jednom, te se Župljanin u ‘crvenom crnom‘ dresu vratio na vrh liste strijelaca Prve HNL kadeta!

Piše Tonči Vlašić
29. studenog 2022. - 17:09

Prva dva prvoligaška pogotka je postigao u prvoj utakmici sezone, u 4:0 uspjehu kod Varaždina. Sad je krenuo drugi krug, i kad je Varaždin došao u Sesvete, opet Župljanin Frano Vlašić dva puta zatresao mrežu suparnika iz baroknog grada. Sesvete su ovaj put u utakmici 14. kola slavile 3:0, stigle do šeste ovosezonske pobjede i sedmog mjesta na prvenstvenoj tablici Prve hrvatske lige za kadete, a ‘Mali s Kantule‘, kako ga od milja zovu, do prvog mjesta liste strijelaca.

Opet je Frano na vrhu jer je tresao i mreže ostalih, ne samo Varaždina, i to je ukupno napravio dvanaest puta do danas. Marino Žeravica iz splitskog Hajduka, koji je nakon 13. kola držao vrh, ostao je na učinku od jedanaest pogodaka.

Do kraja godine Sesvete imaju još tri utakmice. Prvo već ove srijede,. 30. studenog, zaostatak kod Osijeka, potom idu Dinamu, i na kraju, 11. prosinca, dolazi im Cibalia.

Frano Vlašić je prvi topnik Prve HNL kadeta!

19. travanj 2024 16:42