StoryEditorOCM
NogometKADETI 16. KOLO |

JEDAN POGODAK U MREŽI DOMAĆINA, SVA TRI BODA HAJDUK ODNIO NA POLJUD Žali GOŠK Dubrovnik 1919. za propuštenim prilikama

Piše Tonči Vlašić
6. travnja 2021. - 15:48

Kadeti GOŠK Dubrovnik 1919. imali su nekoliko prilika za pogodak, pamti se prilika Orsata Brautovića u završnici prvog poluvremena, te u posljednjim trenucima utakmice odličan udarac Franja Mateja Urlovića kad se istaknuo vratar Hajduka II Borna Buljan. Pamti se i kako se zatresla greda gola splitskog sastava.

Hajduk je do pobjede stigao u 71. minuti. Nakon ubačaja iz kuta najviši u skoku bio je pred vratima domaćina Mate Šimičić. U nekoliko navrata istaknuo se i Mateo Čerjan, vratar domaćih. I splitski sastav je imao još nekoliko lijepih prilika za pogodak u zanimljivoj utakmici 16. kola Prve nogometne lige Središta Split za kadete.

Pod vodstvom trenera Vedrana Mađara kadeti GOŠK Dubrovnika 1919. su igrali u sastavu: Mateo Čerjan, Luka Novak, Mario Cvjetković, Mihael Dabo, Hrvoje Šijaković, Roko Anđelić, Petar Krešimir Kačić (od 60. Luka Ivanković), Orsat Brautović, Franjo Matej Urlović, Leo Cvitanović (od 54. Patrik Miladin, od 68. Isan Kacić) i Antonio Delevski.

Hajduk II je i dalje drugi, s 36 bodova, dva manje od lidera, RNK Split. GOŠK Dubrovnik 1919. dijeli četvrto mjesto u konkurenciji četrnaest sastava sa splitskim Adriaticom s po 23 boda (sedam pobjeda, dva remija i šest poraza - to je učinak dubrovačkog sastava). Treće je Dugopolje s 28 bodova, koja je odigralo utakmicu više...

25. travanj 2024 03:04