StoryEditorOCM
KošarkaEUROLIGA |

‘ZELENI‘ IZGUBILI U ‘ZELENOJ ŠUMI‘ Nije išlo ni Hezonju, ni Panathinaikos, Radoviću španjolski ogled za doigravanje

Piše Tonči Vlašić
8. travnja 2021. - 21:12
Mario Hezonja je u zračnoj luci u Ateni, prije puta u Kaunas, pozitivno odgovorio na molbu navijača da mu se potpiše na dres 'zelenih' s brojem 11, koji nosi Dubrovčanin

Pogodio je tri od deset šuteva iz igre od čega je ubacio dvije trice iz pet pokušaja, ukupno postigao 8 koševa za 15 minuta provedenih u igri. Mario Hezonja neće pamtiti nastup u Kaunasu s Panathinaikosom, neće ni po konačnom rezultatu utakmice posljednjeg, 34. kola Eurolige jer je domaćin, Žalgiris, bio bolji s 93:78.

Žalgiris je zaključio sezonu, ostvario je polovičan učinak, 17/17, ali nedovoljno za doigravanje za prvaka. Panathinaikos još nije zaključio sezonu. Ima odraditi još dva zaostatka, gost je Zenita i CSKA, ali njegovi izgledi za borbu za prvaka su i prije dolaska Hezonje u Atenu potonuli (Panathinaikos ima 11/21).

I u 34. kolu Sreten Radović je u akciji. Sudi super važni španjolski ogled između Valencie i Baskonie, oba sastava imaju uoči zadnjeg kola po 18/15, a pobjednik ima izgleda izboriti doigravanje za prvaka.

17. travanj 2024 19:06