StoryEditorOCM
KošarkaBITKA ZA NAJVEĆI RANG

Svi pokušaji konkurencije da zaustavi Dubrovnik grubo su razbijeni, tako i danas Mladosti u njenom domu!

Piše Tonči Vlašić
26. studenog 2022. - 21:55

Sad već to izgleda baš dobro. Svako kolo nova potvrda kako prethodne uvjerljive pobjede nisu bile slučajne. Svi pokušaji konkurencije da zaustavi Dubrovnik grubo su razbijeni, tako i danas Mladosti u njenom domu, u Zagrebu. Dubrovnik nije imao milosti, dominirao je i kontrolirao utakmicu. Ako to možda prijenos s jednom kamerom na hks.tv ne pokazuje najbolje, pokazuje konačan rezultat. Na kraj je pisalo 71:101 na semaforu, a bilo je prije toga i 40 plus.

101 KOŠ DUBROVNIKA

Dubrovnik je pobjedu kod Mladosti izborio u sastavu: Jakov Vujičić (5 koševa), Nikola Došen (8 koševa), Petar Dubelj (24 koša, 5 skokova, 4 asistencije), Gvido Guštin (16 koševa, 4 ukradene lopte), Vlado Zadro (3 koša), Ivan Vodopija (3 koša), Filip Vujičić (14 koševa), Kristijan Šutalo (11 koševa, 9 skokova), Petar Miović i Javon Levi (17 koševa, 5 skokova, 5 asistencija, 5 ukradenih lopti)

Dubrovnik je sad na omjeru 8/1, s tim da je jedini poraz upisao na startu u Puli od Stoje, novaka, kojem je to jedina pobjeda.

Četiri su utakmice do kraja 2022., druga je super zanimljiva, prva iduća u Gospinom polju. Prvo jer stiže premijerligaš, Cedevita Junior, drugo jer se igra samo jedna utakmica, a nagrada pobjedniku je nastup na završnom turniru Kupa Krešimir Ćosić, među osam najboljih. Dubrovnik je bio već u četvrtfinalu kupa, ali nikad na završnom turniru jer su tad bili završni turniri najbolje četvorice, Final 4.

Ipak, prva iduća prvenstvena je u prvom planu. Kvarner je domaćin momčadi Ivana Perinčića, a riječki sastav je na diobi drugog mjesta s dvije pobjede manje. Pobjeda u Rijeci bila bi najbolja pozivnica gledateljima da dođu 7. prosinca u Gospino polje na kup ogled protiv Cedevite Junior.

19. travanj 2024 19:39