StoryEditorOCM
ZabavaŠOK I NEVJERICA

Pogledajte reakciju mame šestorice dječaka nakon otkrića da nosi curicu: ‘Već sam prihvatila da ću imati samo dječake‘

Piše dv
10. siječnja 2023. - 15:53

Sarah Molitor, mama i supruga koja stoji iza Instagram profila @modernfarmhousefamily podijelila je videozapis u kojem je sa svojim suprugom i šest sinova saznala koji je spol bebe koju nosi, donosi Slobodna Dalmacija.

Na svačije iznenađenje, prinova u obitelji je - djevojčica. Mladi par je sa svojom djecom to saznao ispaljivanjem konfeta u boji. 

S obzirom na to da par već ima šestero djece, odlučili su da će ovo biti njihovo posljednje te su oboje snažno vjerovali da će se obitelji pridružiti još jedan dječačić. Ipak, došao je red na djevojčicu, što je Saru jako iznenadilo i dovelo do suza. Zbog iznenađenja je čak pala na koljena s najmlađim sinom u rukama te se nastavila radovati. 

"Znala sam da je ovo naše posljednje dijete, bila sam oduševljena i prihvatila činjenicu da ću biti mama sedam dječaka. Nakon 10 godina dječaka, ne mogu ni zamisliti kako je držati djevojčicu u rukama i kako će to izgledati", rekla je Sarah, koja sa suprugom Timom ima sinove stare 10, 8, 7, 5 i 3 godine i 17 mjeseci. Emotivni videozapis je, iz očiglednih razloga, postao viralan.

18. travanj 2024 00:44