StoryEditorOCM
ZabavaDAN NAKON

Mia poslala poruku, evo kako su reagirale Albina i Franka Batelić, i same su to prošle! Otkrila je i za koga će glasati, a poznati BiH pjevač uputio joj je važne riječi

Piše dv
11. svibnja 2022. - 15:09

"Ekipa, što reći, hvala, hvala, hvala milijun puta! Ovo je bilo čarobno putovanje i čuvat ću ga zauvijek. Volim te Eurovizijo ?, sretno svima sutra i u subotu...

Bio mi je užitak upoznati vas sve i tulumariti s vama?" - napisala je Mia Dimšić na svom profilu na Instagramu, očito uputivši poruku brojnim kolegama sudionicima glazbenog natjecanja, ali potvrdivši i ovom reakcijom koliko se super nosi s činjenicom da nije izborila finale Eurosonga, što je bilo i očekivano, budući je otpočetka bilo jasno da je njoj sama činjenica da ondje nastupa najvažnija od svega.

Na objavu su s emotikonima ljubavi i podrške reagirali mnogi, među njima i poznata lica, splitska pjevačica Albina koja je prošle godine doživjela istu sudbinu, Franka Batelić, koja se također nije proslavila na Euroviziji.

Popularni pjevač iz BiH, Željko Samardžić, Miji je uputio sljedeće riječi:

"Draga Mia, sinoć sam te s pažnjom slušao i gledao. Mogu ti reći da si bila odlična, fino si štimala i imala divan scenski nastup. Nemoj da se predaješ jer si mlada i pred tobom je još puno takvih nastupa.Od srca ti želim svaku sreću !BRAVO!????".


Mia se i u razgovoru za Jutarnji zahvalila svima. Kako se osjeća nakon svega? - pitala ju je novinarka.

"Sretno i ponosno što smo sve odradili najbolje što smo mogli, što sam oko sebe imala predivne ljude i što sam uopće imala priliku stajati na jednoj takvoj pozornici i proživjeti cijelo to iskustvo!" - odgovorila je Mia, za koju su sinoć u Torinu navijali njena mama, teta, sestre, te mnogobrojni prijatelji.

Bi li danas išta promijenila u svom eurovizijskom nastupu?

"Mislim da smo bili opušteni, dobro raspoloženi i emotivni u isto vrijeme i ne bih ništa mijenjala" - odgovorila je pakirajući kofere za Zagreb.

"Nažalost, ne ostajemo do subote u Italiji, nego već danas putujemo u Hrvatsku" - kaže Mia.

image
Marco Bertorello/AFP


Mijin menadžer i koautor skladbe Damir Bačić ovako je sve komentirao:

"Stvarno smo dali sve od sebe, a u protekla tri mjeseca obišli smo pola Europe promovirajući pjesmu. A kad čovjek da sve od sebe, što god bude, sve je super i sigurno dobro iz nekog razloga.

Ovdje u Torinu smo upoznali jako puno mladih talentiranih glazbenika iz cijele Europe i sigurni smo da će uskoro uslijediti suradnje koje će nam pomoći u predstavljanju Mije i njezinog albuma na engleskom jeziku koji je u pripremi".

image
Eurovision.tv


Upitana za koga će navijati na finalu u subotu, Mia kaže:

"Gledat ću, naravno, a navijat ću za svoje nove prijatelje Konstraktu (Srbija), Vladanu (Crna Gora), Andreu (Makedonija), Malika (Njemačka), Maro (Portugal)... Neka pobijedi najbolji!".

26. travanj 2024 01:12