StoryEditorOCM
ZabavaKANDIDATKINJA ZA EUROVIZIJU O POGRDNIM KOMENTARIMA

Mia Dimšić poručuje da njeni zubi njoj nisu problem ‘Ako netko vidi problem u nečemu na sebi i to želi riješiti, ja nemam ništa protiv toga‘

Piše dv
17. ožujka 2022. - 10:24

Ostalo je manje od dva mjeseca do Eurovizije, a naša predstavnica Mia Dimšić u punom je jeku s pripremama. Hrvatsku će predstavljati s pjesmom "Guilty Pleasure" i to s nastupom koji će se u potpunosti razlikovati od onog s Dore. Za IN Magazin ispričala je kako teku pripreme.

"Moram priznati da je malo stresno, ali nemam se pravo žaliti, to je onaj lijepi stres. Pripreme su u punom jeku i svaki dan iskrsne jedna nova stvar", kazala je Mia te je otkrila i kako se cijeli nastup radi iznova, prenosi Slobodna.

"Da, to je, evo, sad službena vijest, sve radimo ispočetka. Nismo bili odmah sigurni da će to tako biti, to nam je stvorilo malo više posla, ali nema veze, neki aspekt kreativnosti će biti tu. Bit će sve baš drugačije i mislim da će to pjesmi dati jednu novu dimenziju", najavila je mlada pjevačica.

"Svakako mogu reći da neću više biti u crnom", dodala je, ali odala je i još jedan detalj o svojem stajlingu.

"Sigurno će se vidjeti noge. Volim da se noge vide, zašto ne", otkrila je Mia.

Progovorila je prozivkama da bi trebala prije Eurosonga posjetiti stomatologa.

"Kad netko kaže da bi želio riješiti problem s mojim zubima, to je kriva konstrukcija, jer ja ne vidim problem. Ako netko vidi problem u nečemu na sebi i to želi riješiti, ja nemam ništa protiv toga, ali ako ti na sebi ne vidiš problem, a drugi ljudi imaju problem, mislim da to nema veze s vama", kaže Mia.

Mia je iskrena i po pitanju loših prognoza na kladionicama.

"Dobro se nosim s tim, ja živim u blaženom neznanju, trudim se ne opterećivati time i svi su mi rekli da kladionice mogu nešto značiti, ali i ne moraju", optimistična je pjevačica.

"Mi ćemo dati sve od sebe, ali kad tamo dođemo, bit će raspašoj", poručila je na kraju u IN magazinu.

25. travanj 2024 12:23