StoryEditorOCM
ZabavaU BOJI FUKSIJE

Drastična promjena imidža: U ovom kostimu Mia Dimšić nastupa na Eurosongu, sviđa li vam se kreacija ELFS-a?

Piše DV/JL
1. svibnja 2022. - 12:13

Mia Dimšić na Eurosongu u Torinu s pjesmom 'Guilty Pleasure' nastupit će u upečatljivom scenskom kostimu što su je specijalno za nju kreairali ELFS-i. Raskošnu haljinu boje fuksije s pripadajućim gornjim dijelom, u kojoj se naša ovogodišnja eurovizijska predstavnica u nedjelju ujutro pojavila na prvoj generalnoj probi u Torinu, osmislili su Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica rukovodeći se širom perspektivom nastupa koji se u odnosu na Doru jako promijenio, piše ekskluzivno jutarnji.hr.

image

U ovom će kostimu Mia Dinmšić nastupiti na Eurosongu

Cropix

Mia je kreaciju prvi put isprobala u studiju ELFS-a u Zagrebu.

 

Mia je, podsjetimo, na Dori nastupala odjevena u crnu kratku haljinu, u pratnji rumunjskog akrobata Alexa Olfija. No, ovo je Eurosong, najgledaniji televizijsko glazbeni spektakl u Europi koji ima svoja pravila, pa Mia na pozornicu sada izlazi s plesačicom i dva plesača, a cijeli scenski ugođaj prati stihove pjesme 'Guilty Pleasure' i sliči na modernu bajku, s princezom Mijom u kostimu za pamćenje.

- Kako se mijenjao koncept nastupa tako smo razmišljali u kojem smjeru trebamo ići, s obzirom na to da kostim prvenstveno treba biti u svrsi nastupa i tako postati dio zaokružene scenske priče. Mia je u početku željela crvenu boju, ali smo joj mi, dok smo joj pokazivali tkaninu, predložili boju fuksije, koja je ove sezone trendi i popularna, te vrlo upečatljiva - objašnjava Ivan Tandarić, koji se sa Šekuljicom slaže da ovaj Mijin eurovizijski kostim, ističe njezinu visinu i skladnu građu.

image

U ovom će kostimu Mia Dinmšić nastupiti na Eurosongu

Cropix

Donji dio kostima je raskošna suknja sa šlepom i žabo volanima koji strateški otkrivaju jednu nogu

 

- Gornji dio kostima je korzetirani topić preko kojeg je nonšalantno prebačena traka koja završava kao spušteni predimenzionirani rukav Donji dio kostima je raskošna suknja sa šlepom i žabo volanima koji strateški otkrivaju jednu nogu, a buntovni mladenački element dobili smo neočekivanim našivenim džepovima na suknji - kažu ELFS-i koji su sigurni kako će Mia u ovoj kreaciji, rađenoj od posebne vrste satena zvane Duchesse (koju odlikuju voluminoznost te profinjeni sjaj zahvaljujući kojem je naglašena impozantna silueta naše pjevačice), zablistati na eurovizijskoj pozornici, na koju se jutros prvi put uspela i u dvorani Pala Olimpico u Torinu odradila svoju prvu eurovizijsku generalnu probu, navodi

25. travanj 2024 15:01