StoryEditorOCM
Zabava‘TAJNA I KRIVO TUMAČENA‘

Brigitte je oduševila pobjedničkom modnom kombinacijom, jeste je vidjeli? Svaki detalj priče o Macronu i njegovoj partnerici intrigira svijet

Piše DV/Mozaik SD
25. travnja 2022. - 10:31

Da prva dama Francuske ima istančan stil već se dobro zna, no i u ovoj velikoj noći koja je iza njih, Brigitte Macron ponovno je zablistala.

Držeći se za ruke sa svojim suprugom, ponovo izabranim predsjednikom Francuske Emmanuelom Macronom, dočekala je rezultate odjevena u žensko odijelo s elegantnim military detaljima.

U izbornoj noći nosila se pariški plava boja, kako i priliči skupu koji je organiziran ispod Eiffelova tornja.

image
AFP


Brigitte nije odabrala sveprisutne "oversized" model, nego komplet užeg kroja prati liniju tijela kao da je šivan po njenoj mjeri, piše Gloria.

Elegantne hlače bile su "ispeglane na crtu", a kraći sako imao je ukrasne detalje od srebrne kože.

image
AFP


Ovratnik i ukrasni gumbi prvu su damu pretvorili u pravu pobjednicu.

Bez suvišnih detalja cjelokupni dojam zaokružila je cipelama u istim bojama - plavo sa srebrnim.

U odijelu iste nijanse bio je i ponovno izabran predsjednik Francuske, tako je ovaj skladan par i vizualno poslao poruku da su u svemu zajedno.

image
AFP


Brigitte i Emmanuel itekako su naučili kako ostati i opstati zajedno, usprkos i puno većim izazovima nego što je bio izbor za predsjednika države.

image

Emmanuel i Brigitte Macron ujutro na glasačkom mjestu 

AFP


Macronovi su u braku od 2007. godine, a Brigitte iz prethodnog ima troje djece, a postala je i baka čak sedmero unučadi.

Ljubavna priča koja je bacila u očaj njegovu majku, a zaintrigirala i još uvijek intrigira cijeli svijet, započela je kad je Emmanuel bio 15-godišnjak, koji se ludo zaljubio u nastavnicu francuskog jezika tijekom pripremanja jedne školske predstave.

Njihova je veza postala službena kad je on navršio 18, ona je tad ostavila svog muža. U knjizi koju je objavio prošle godine Macron je sam opisao svoju vezu s Brigitte kao "tajnu i često pogrešno protumačenu".

Njen razvod bio je veliki skandal u malom Amiensu, bogata nasljednica ostavila je tada muža zbog studenta filozofije koji nije samostalno zarađivao za život. Iako su i Macronovi roditelji bili vrlo ugledni, njihova materijalna situacija nije se mogla uspoređivati s onom njene obitelji.

Autorica biografije "Emmanuel Macron: Savršen mladić" razgovarala je s njegovim roditeljima o cijeloj toj situaciji. Oni su u to vrijeme vjerovali da Emmanuel izlazi s Brigittinom kćeri Laurence, sve dok im obiteljski prijatelj nije otkrio pravu istinu. Kad su saznali što se događa, ispisali su ga iz škole, prenosi Index.

 

19. travanj 2024 17:52