StoryEditorOCM

Dočekajte Novu godinu u Mostaru TAO CLUB ORGANIZIRA SPEKTAKULARAN PROVOD

Piše PSD.
12. prosinca 2022. - 11:04

Kako izgleda vaš savršeni doček Nove godine?

Svake godine mnogi rade velike planove za doček Nove godine pa se na kraju u zadnji trenutak ne mogu odlučiti gdje će niti s kim će provesti doček. Ove godine svoje novogodišnje odluke počnite provoditi već od 31.12. i na vrijeme rezervirajte svoj spektakularni ulazak u novu godinu. Iako nitko ne zna što nas čeka u novoj 2023. godini, mi smo otkrili gdje je možete dočekati u najzabavnijem ritmu.

U TAO klubu spremaju nezaboravni provod uz DJ Kalu & DJ Glishonija te TAO Entertainment team koji uvijek garantira izvrsnu zabavu. Poseban novogodišnji show već je spreman, a na vama je samo da se opustite i uživate u atmosferi. Predivan, moderni interijer kluba, opuštena ekipa i odlična atmosfera ovdje su inače zagarantirani, a pogotovo u najluđoj noći u godini. Jedno je sigurno važno, a to je da budete okruženi najdražim ljudima, pozitivnom energijom i najvećim hitovima. Zato na vrijeme okupite svoju najbolju ekipu i dočekajte novu godinu raširenih ruku, punih srca i sa stilom.

Ulaz u klub TAO je dozvoljen svima iznad 18 godina te se naplaćuje 25 KM. Cijene rezervacije stolova se kreću od 50 KM do 300 KM, a iz kluba napominju da iznos plaćene rezervacije stola služi kao vaučer za kupnju pića u klubu u tom iznosu.

Klub TAO otvara svoja vrata u 21:00 h, a rezervacije vrijede do 22:00 h. Sve informacije i rezervacije možete dobiti pozivom na broj +387 63 111 228. Sretno u Novoj 2023. godini!

 

25. travanj 2024 02:29