StoryEditorOCM
ModaPROMO

PRONAĐITE INSPIRACIJU ZA UGODNO SPAVANJE

Piše PSD.
15. veljače 2022. - 12:54

Divna posteljina – slatki snovi!

Spavaća soba predstavlja ugodno utočište, odnosno najintimniji prostor svakog doma. „Cozy“ prizvuk itekako je poželjan uz pastelne, opuštajuće boje. Uređene po vlastitim željama i ukusu, idealan su prostor za ugodne snove i odmor. Unatoč tome, povremeno neka nova ideja ili sitnica potiče na promjene i ponovno uređenje.

image
Lesnina JOOP deka

Udobnost prije svega

Svi se volimo dobro naspavati, a kvalitetnom posteljinom spavanje postaje pravi odmor. Osim, što je primarna funkcija posteljine uljepšati prostor, važno je da pruža toliko potrebnu udobnost. Od jednobojnih do onih s uzorkom ili određenim motivom, opcija ima na pretek. Zanimljivi prekrivači, neutralnih ili jakih boja, kvalitetnog materijala pružit će raskošan moment prostoru. Zamjena za prekrivač su dekorativne deke, idealne u zimskim danima, pridodat će potpunom osjećaju ugodnosti.

image
Lesnina Novel posteljina
image
Lesnina Billerbeck poplun i jastuk

U prodajnim centrima Lesnine i na webshopu dostupne su raznolike izvedbe posteljine – od pamučnog satena, ekskluzivnog mako satena, damasta, pamuka i slično. Kod posteljine je važan lijep izgled, no ne zaboravimo da ona treba biti i ugodna za kožu. Odaberite mekanu i udobnu posteljinu i ona će vam pružiti vrhunsku ugodu. U ponudi su raznoliki uzorci i boje: jednobojne, cvjetne, s grafičkim uzorkom ili print motivima.

image
Lesnina Novel deka

Kada su u pitanju dekorativni jastuci, ne vrijedi „manje je više“. Mnoštvo jastuka na efektan način će osvježiti prostoriju. Izuzev jastuka za spavanje, “accent” jastuci različitih uzoraka, oblika i boja u stanju su potpunosti promijeniti atmosferu vlastite oaze sna.

image
Lesnina inspiracija

Idealna doza inspiracije za ugodno spavanje dostupna je u svim Lesnina XXXL trgovinama i na webshopu. Do 28.02.2022. aktualne su i posebne pogodnosti kupnje:  20% na Schlafgut basic plahte, 20% na Esposa kupaonske tepihe i ručnike, 25% na umjetna krzna, 20% na kuhinjski tekstil i metražne stolnjake, 15% na posteljine, 20% na dekorativne jastuke i deke i 15% Marc O‘Polo i Aquanova kupaonski program.*

*Ne vrijedi za akcijske i već snižene proizvode

Kreirajmo dom zajedno!

25. travanj 2024 00:04