StoryEditorOCM
ModaRUGANJE NA MREŽAMA

Pogledajte video: Rusi navalili na seksi donje rublje, kao da im život ovisi o njemu! Tviteraši: Ovako protestiraju protiv bombardiranja dječje bolnice!, ‘Victoria Secret‘ ukinula im je sve

Piše dv
10. ožujka 2022. - 09:42

Najveće svjetske modne kuće zatvorile su svoja vrata u Moskvi, učinili su to Prada, Dior, Louis Vuitton, Gucci, Fendi...

Kao odgovor na rusku invaziju na Ukrajinu, s poslovanjem u Rusiji prestali su i Ikea, Nestle, McDonalds, Zara...., sad im se pridružila i trgovina donjeg srublja Victoria's Secret.

Kao i u slučaju Zare i McDonaldsa, i ovdje je nastalo opće ludilo, donje rublje se mahnito kupovalo kao da u ladicama kod kuće ne postoji niti jedan grudnjak, niti jedne gaćice.

Victoria Secret je zatvorila, ne samo svoje trgovine diljem Rusije, nego je obustavila i online trgovinu za to područje.

Snimka koja se dijeli na društvenim mrežama izazvala je brojne ogorčene reakcije, donosi Slobodna Dalmacija.



"Lijepo je vidjeti što su njihovi prioriteti!", "Dobri Rusi daju svoj odgovor na raketiranje dječje bolnice i rodilišta u Ukrajini", "Biće ni ne znaju što se točno u Ukrajini događa, koliko ih cenzuriraju".... - tek su neki od stotina ispisanih komentara.

Na Twitteru vlada opće ruganje s njima.

19. travanj 2024 14:58