StoryEditorOCM
ZagoraUHODAN BIZNIS

Uoči sezone prodaje se kultni sinjski kafić, jedan od simbola Pijace, gosti sa zebnjom prate što će biti s lokalom

Piše Dalmacija SD
15. ožujka 2023. - 19:28

Upravo kako smo i naslućivali, uoči zahuktavanja poslovne godine, posljedično i turističke sezone, bilježi se niz preslagivanja na dalmatinskoj ugostiteljskoj sceni.

Kupuju se i prodaju poslovni prostori, traže (strani) radnici, privlače klijenti... Na tom tragu, primjetna su i velika gibanja na tržištu nekretnina, jer brojni lokali traže ili novog vlasnika ili novog ulagača u postojeći biznis.

Upravo je zagrebačka agencija za posredovanje u prometu nekretninama "Eurovilla", koja već godinama ima i svoju splitsku poslovnicu, oglasila prodaju "ugostiteljskog objekta na atraktivnoj lokaciji u Sinju". Već na prvi pogled, usporedbom ponuđene i uknjižene površine prostora, kao i priloženih fotografija, jasno je da je riječ o kafiću "Lover".

Lokacija ne neosporno atraktivna, jer taj ugostiteljski objekt posluje na Pijaci, središnjem sinjskom trgu, na kojem ima štekat, a na prvom katu zgrade i nešto više od 107 poslovnih kvadrata.

Za lokal se traži 320 tisuća eura ili oko 2982 po četvornom metru, što je iznos kojeg se ne bi posramili ni pojedini poslovni prostori u Splitu ili nekom drugom mjestu na jadranskoj obali.

- Poslovni prostor vrhunski uređenog ambijenta namijenjen ugostiteljstvu na atraktivnoj lokaciji u centru Sinja.

Prodaje se kompletno uređen kafić površine 107,3 kvadrata unutrašnjeg prostora na prvom katu kuće i 50 kvadrata vanjskog dijela – štekata potpuno namješten i opremljen s profesionalnim uređajima, namještajem i svim potrebnim inventarom - navodi se u oglasu.

Kafić "Lover", koji se reklamira i kao lounge bar, na Pijaci posluje od 2015. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2023 21:38