StoryEditorOCM
ZagoraZA LAKŠI ŽIVOT

Mijenja se vozni red autobusa na važnoj ‘Prometovoj‘ liniji, u javnom prijevozniku tvrde da je znatno prilagođenija potrebama putnika, donosimo detaljan raspored polazaka

Piše Dalmacija SD
28. studenog 2022. - 09:23

Splitski "Promet" od danas uvodi nove polaske na liniji broj 73. koja povezuje Ogorje i Muć sa Splitom.

Iz javnog prijevoznika tvrde da je novi orar prilagođeniji stanovnicima podsvilajskih sela koji imaju mogućnost u jutarnjim satima stići do centra Muća, koji im je općinsko središte, te je uvođenjem polaska prema Splitu, radnim danima u 18:30 sati, poboljšana povezanost u poslijepodnevnim satima.

- Svi polasci koji prometuju do Muća ili iz Muća su usklađeni s polascima ostalih autobusnih linija te putnici također imaju mogućnost nastaviti prema Splitu presjedanjem na liniju broj 71 Split - Sutina - Split ili 80 Split - Drniš - Split - naglašavaju iz "Prometa".

Prema novom voznom redu planirani su polasci radnim danima iz Ogorja u 5.50 sati, u 7.50 i 9.30 sati do Muća, te u 12 i 18.30 sati do Splita, pri čemu večernja pruga prometuje preko Neorića. Subotom će jedini autobus iz Ogorja polaziti u 5.50 sati, dok nedjeljom i blagdanima i dalje nema polazaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. siječanj 2023 22:50