StoryEditorOCM
S mora i krajaBITKA NA VELEBITU

Dnevnica od 60 eura za igranje partizana i fašista!? Takvu ponudu Dalmatincima nude poljski filmaši, evo kako do novca

Piše Zadarski.hr
9. svibnja 2023. - 12:47

I dalje se traže zainteresirani da se jave na casting za statiste u filmu o Drugom svjetskom ratu, obavještavaju javnost iz  Filmskog ureda Zadar.

Ovoga puta poziva se samo muški dio populacije da se uključe u veliku produkcijski projekt koji se snima na području Zadarske županije, točnije oko Starigrada i Jasenica. Snimanje predvodi "Wytwórnia Filmów Dokumentalnych i Fabularnych", jedna od vodećih produkcijskih kuća iz Poljske sa sjedištem u Varšavi, specijalizirana za igrane i dokumentarne filmove, a u projektu sudjeluje i "Welcome production" iz Zagreba.

Traže se muškarci od 18 do 40 godina koji će dobiti priliku utjeloviti vojnike i ranjenike te na taj način doprinijeti realizaciji filmskog ostvarenja. Honorar statista iznosit će od 50 do 60 eura neto po danu te je dobra prilika i za dodatnu zaradu, a tijekom seta bit će osigurani hrana i piće.

Kako se prijavti? Svi zainteresirani trebaju poslati jednu svoju fotografiju i kontakt broj na adresu elektroničke pošte: prijave.next@gmail.com

Prijave se zaprimaju do kraja svibnja, ali potičemo zainteresirane da se jave što prije kako bi osigurali svoju ulogu vojnika ili ranjenika! Za pitanja se možete obratiti Filmskom uredu Zadar na kontakt brojeve: 023/627-895 ili 099/712-80-14.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 10:52