StoryEditorOCM
Obalasretan kraj

Kod Dubrovnika pronađen 16-godišnjak koji je s brodicom nestao na moru: isplovio u srijedu popodne, potraga je trajala sve do jutros

22. srpnja 2021. - 14:02
Malinska, 310719. Plaza i lucica kod Mul bara na kojoj se dogodila nesreca u kojoj je gliser usmrtio 20-godisnju Austrijanku Verenu Heinz. Ronioci-vatrogasci, pomorska policija i lucki kapetan u organiziranoj potrazi za dokazima nesrece.Srdjan Vrancic/Cropix

Pronađen je 16-godišnjak koji je u srijedu popodne s brodicom isplovio iz dubrovačke Gradske luke, a kako se nije vratio do mraka, za njim je pokrenuta potraga koja je jutros uspješno okončana, priopćilo je u četvrtak Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture.

Djelatnici Lučke kapetanije Dubrovnik tragali su za muškom osobom rođenom 2005. godine od sinoć u 21.40 sati nakon što je s brodicom Pasara plave boje, bez kabine dužine pet metara, isplovio iz Gradske luke između 17.30 i 18.00 sati.   

Budući da se nije vratio do mraka, roditelji su obavijestili Lučku kapetaniju koja je odmah uputila brod i krenula s traganjem od otočića Grebeni do rta Pač. Upućeno je i policijsko plovilo za prolaz vanjskom stranom Lopuda i Koločepa.

Tijekom noći počinje, a pred zoru i ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 10:40