StoryEditor
Obalastranačka križaljka

HDZ-ovi izbori na Rivijeri: Brkanu Makarska, Ivancu Brela, Roščiću Baška Voda, Čobrniću Tučepi, Urliću Podgora...

27. studenog 2020. - 13:18
Jure BrkanIvo Ravlić/Arhiv/Cropix

Na unutarstranačkim izborima u HDZ-u održanim prošle nedjelje, u Makarskoj je za predsjednika izabran Jure Brkan, dok su Damir Mendeš, Marko Ožić Bebek i Joško Lelas postali dopredsjednici makarskog HDZ-a, s time da je najveći broj glasova za dopredsjednika osvojio Mendeš, čime je u HDZ ušao na velika vrata.

Za članove Gradskog odbora izabrani su Dražen Nemčić, Joze Vranješ, Miro Mucić, Ivan Kotarac, Antonio Zec, Renata Gudelj, Daniela Primorac, Mario Vranješ, Martina Mustapić Glibota, Ivan Glibota, Neven Vranješ, Mario Pavlinović, Marija Lelas, Ivan Rašić, Joško Kosović, Mario Turić i Stanislav Židić.

Na listi za dopredsjednike županijskog HDZ-a najveći broj glasova dobio je dr. Marko Ožić-Bebek, zatim Blaženko Boban, Božo Ćulić i Dinko Bošnjak.

Izaslanicima makarskog HDZ-a za Županijsku skupštinu HDZ-a izabrani su Jure Brkan, Damir Mendeš, Dražen Nemčić, Miro Mucić, Ivan Kotarac i Joško Lelas, dok su Antu Sanadera makarski HDZ-ovci izabrali za predsjednika županijskog HDZ-a.

U Brelima je predsjednik HDZ-a ponovno postao Marin Ivanac, dok su potpredsjednici Viktor Puljak i Matko Ursić. U Baškoj Vodi za predsjednika HDZ-a izabran je Josko Roščić, a potpredsjednici su Marin Beroš i Ante Lončar.

U Tučepima je predsjednik općinskog ogranka HDZ-a postao Ante Čobrnić, a potpredsjednik Vjeko Šimić, dok je u Podgori predsjednikom imenovan Marin Urlić, a potpredsjednikom Dražan Kovačević.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

12. siječanj 2021 09:31