StoryEditorOCM
DalmacijaMalena Fifi

Čudo u dalmatinskom kraju obasjanom tisućama lampica: božićno selo dobilo preslatku prinovu; 'Nevjerojatno je bilo svjedočiti ovome, potpuno smo se razniježili svi...'

12. prosinca 2019. - 19:31
bozicno_selo1-251119

U Božićnom selu, koje je od Doca Gornjeg napravilo Manhattan, nikad kraja dobrim vijestima. U četvrtak ujutro dobili su prinovu. I to ne bilo kakvu – već jednu malu, preslatku ljamu, tešku svega pet kilograma. Kako bi se reklo – mama Miki i beba se osjećaju odlično, a kako i ne bi kada ih brižno prati tata Jaki.

Naši reporteri prvi su ušli u čaroliju u Docu Gornjem: 'Ove smo godine cilo brdo probili da bismo dobili božićno selo iz najlipše bajke, a lampice smo postavljali 2,5 miseca, ima ih dva milijuna i 300 tisuća'

Nevjerojatno je bilo svjedočiti ovome, potpuno smo se razniježili svi. Trenutka kada je tata Jaki njuškom pokušavao pomoći mladunčedu da stane na noge nas je raspametio, raznježeno nam je kazao vlasnik ovog para, pradon – trija, ljama, Tiho Lučić.

Osim milijuna svjećica i prekrasno uređenog Božićnog sela sada posjetitelji mogu obići i malenu Fifi. Upravo je to ime dobila. Par ljama Miki i Jaki inače žive u Docu Gornjem već drugu godinu, stigli su tu iz Slovenije, a da su se dobro aklimatizirali svjedoči upravo malena Fifi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. listopad 2023 02:26