BUDI U TRENDU

Zaigrajte naš nagradni kviz, pokažite zavidno znanje o ženskim likovima i osvojite jednu od deset nagrada brenda Mickey handmade

20. ožujka 2021. - 13:14

Budući da Slobodna Dalmacija kroz cijeli ožujak slavi žene, ovoga vikenda pripremili smo mali nagradni kviz i to na temu - poznatih ženskih likova! Honoriramo znanje, ali i brzinu! Odgovoriš li točno na sva pitanja i pri tome budeš među prvih deset, kao nagradu dobivaš jednu od deset nagrada koje nam ovoga puta osigurava Anđela Šušnjara, vlasnica branda Mickey Handmade. Riječ je o pet popularnih nevidljivih ogrlica, te pet must have razigranih gumica za kosu. Već je jasno kako je riječ o apsolutnim hitovima proljetne sezone.

Pitanja zaista nisu teška, no dobro razmisli prije odgovaranja jer s jednog uređaja kvizu ćeš moći pristupiti samo jednom. Oni koji su osvojili našu nagradu u posljednjih trideset dana, neka ovaj put priliku za osvojiti nagradu prepuste nekom drugom. Igra traje do nedjelje navečer, završava točno u ponoć.I ne zaboravi upisati e-mail adresu. Pobjednice objavljujemo u utorak, u podne, na našem portalu.

A sada, brzo na kviz! Sretno!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 22:22