StoryEditorOCM
Auto-motohumani potez

Opel ustupio Zafiru bolnici u Klaićevoj: multifunkcionalno vozilo koristit će na dobrobit malih pacijenata

Piše R. R.
20. lipnja 2024. - 15:45

Opel je Klinici za dječje bolesti Zagreb ustupio na korištenje vozilo – Opel Zafiru Life. Vozilo je predao direktor Opela za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, Damir Domitran.

U sklopu naših svakodnevnih poslovnih aktivnosti jedan od ciljeva je da se uvijek uključimo u projekte koji pomažu djeci, mladima i zajednici. Velika nam je čast i zadovoljstvo što smo u mogućnosti barem malo pomoći zdravstvenim djelatnicima Klinike za dječje bolesti i malim pacijentima olakšati boravak u bolnici, izjavio je Damir Domitran. Uvoznik Opela za Hrvatsku je tvrtka AutoWallis koja njeguje obiteljske vrijednosti i ulaganja u mlade i djecu.

image
Opel

Multifunkcionalno vozilo koristit će na dobrobit malih pacijenata koji se liječe u Klinici za dječje bolesti Zagreb na lokacijama Klaićeve 16, Prilaza Gjure Deželića 79 te Ilice 197. Ustupljeno vozilo svakodnevno će olakšati i unaprijediti razinu skrbi zdravstvenih djelatnika za pacijente te u konačnici liječenje učiniti ugodnijim i dostupnijim.

Ravnatelj Klinike, prof.dr.sc. Goran Roić, dr.med., zahvalio se predstavnicima i istaknuo kako zajedničkim snagama cijele zajednice stvaramo okruženje za brigu za naše najosjetljivije članove društva i buduće naraštaje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. lipanj 2024 18:46