StoryEditorOCM
Auto-motoprava ponuda

Evo kako možete do gotovo novog S-Crossa s automatskim mjenjačem i uz super financiranje!

Piše Sponzoriran ičlanak
30. srpnja 2024. - 07:00

Suzukijev kompaktni SUV može se pohvaliti full hibridnim pogonom - koji uključuje automatski mjenjač te top-razinu opreme. Zvuči vam primamljivo?

Nakon pet godina uspješnog prisustva na tržištu, Suzuki S-Cross je stekao reputaciju automobila koji pruža izvrstan omjer cijene i vrijednosti. Novi model donosi značajna poboljšanja, iako zadržava prepoznatljive dimenzije i platformu prethodnika. S novim izgledom i moderniziranim karakteristikama, S-Cross je sada ozbiljniji i privlačniji u segmentu gradskih crossovera i SUV-ova.

Dizajn novog S-Crossa usklađuje se s najnovijim japanskim trendovima, nudeći osvježeni izgled koji unosi dozu sofisticiranosti. Iako dimenzije ostaju iste, promjene u estetskom izgledu čine automobil modernijim i privlačnijim.

Suzuki ostaje konkurentan zahvaljujući bogatom paketu opreme, često nadmašujući rivale u svojoj klasi. Novi S-Cross uključuje blagohibridni sustav koji poboljšava ekonomičnost i udobnost vožnje. Ova tehnologija, koja nije uobičajena kod mnogih konkurenata osim Vitare, pruža dodatnu prednost u učinkovitosti potrošnje goriva i smanjenju emisija.

Unutrašnjost novog S-Crossa, iako prepoznatljivo dizajnirana, sada nudi poboljšanja u funkcionalnosti i estetici. Nova središnja konzola i unaprijeđena multimedijska jedinica smještena su u gornjem dijelu armature, čime se povećava modernost i funkcionalnost interijera. Na ekranu se može pratiti protok energije između benzinskog i elektromotora, dodajući novu dimenziju vozačkom iskustvu.

image
Peter Mosoni

Poboljšanja uključuju i modernizirane analogne instrumente s LCD zaslonom, dok je zvučna izolacija također unaprijeđena kako bi se smanjila buka motora pri višim okretajima. Sigurnosni sustavi sada nude preciznija i diskretnija upozorenja o potencijalnim opasnostima.

U vožnji, novi S-Cross pokazuje odličan balans između ekonomičnosti i performansi. Linearno razvijanje 102 konjske snage i okretaja, zajedno s preciznim šesterostupanjskim mjenjačem, čini vožnju ugodnom i dinamičnom, osobito na otvorenim cestama. Prostrani prtljažnik od 245 litara zadovoljiti će i najzahtjevnije.

PONUDA DEMO VOZILA

Obzirom da je prije dva mjeseca izašao novi S-Cross, izvana identičan, ali dodatno poboljšan sigurnosnim značajkama te s još više opreme, sada je na lageru dalmatinskih ATT i Perfekt-auto Suzuki salona dostupno više komada „starijeg“ modela, u demo verziji s automatskim mjenjačem i u srednje bogatom paketu opreme.

Zapravo se radi o testnim vozilima koja su vožena nekoliko mjeseci, male kilometraže te su spremni za isporuku uz jednostavno Suzuki financiranje – gotovo novi S-Cross 1.5 GL+ Hybrid s automatskim mjenjačem možeš otplatiti u dvije rate po 14.400 eura. Platiš pola, odvezeš odma i bez kamate! Drugu ratu platiš tek dogodine, bez ikakvih skrivenih troškova! Također, možeš zamijeniti i “staro za novo“, odnosno „staro za novije rabljeno“ u ovom konkretnom slučaju. Još kad uzmemo u obzir da nema obilaženja banaka, skupljanja platnih lista i ostalih zavrzlama (sve rješavate u salonu), ova Suzuki ponuda zvuči i više nego primamljivo!

Više o ovoj ponudi možeš saznati OVDJE.

Popis opreme

· Led glavna, duga svjetla, stražnja svjetla i dnevna svjetla + svjetla za maglu (prednja i stražnja)

· Automatsko paljenje svjetala i automatski brisači

· Kožni upravljač podesiv po visini i dubini, sa audio komandama, hands-free i komande adaptivnog tempomata te limitatora brzine

· Automatski dvozonski klima uređaj

· Grijanje stražnjeg dijela putničkog prostora

· Grijanje prednjih sjedala

· Električno podesivi, električno preklopivi, grijani vanjski retrovizori sa integriranim pokazivačima smjera

· Parking senzori prednji i stražnji

· Električno pokretanje prednjih i stražnjih prozora

· Otvaranje vrata i pokretanje motora pritiskom na tipku (bez ključa)

· Zatamnjena stražnja stakla i staklo vrata prtljažnika

· Infotainment sustav 7‘‘ + Bluetooth®* + kamera za vožnju unatrag + DAB + NAVI

· Info zaslon putnog računala 4.2-inčni

· ABS kočnice sa EBD-om (raspodjelom kočione sile) + ESP®

· Automatski sustav kočenja pomoću dvostrukog senzora (DSBS)

· Pomoć pri kretanju uzbrdo (Hill Hold Control)

· Auto Stop Start sustav motora (EASS)

· Prednja sjedala (Tkanina sa bijelim šavovima) podesiva u visini

· Središnji naslon za ruke

· Sigurnosni alarm

· 215/55R17 + alu naplatci (polirani)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. rujan 2024 18:18