StoryEditorOCM
Auto-motoodlična prilika

Demo Vitara na dvije rate, bez kamata: kao novo, a dosta povoljnije, evo kako možete uštedjeti gotovo 2000 eura

Piše PROMO SD
17. srpnja 2024. - 11:13

ATT & Perfekt-auto Suzuki ponosno najavljuje revolucionarno dobru ponudu za sve ljubitelje jedne od najpouzdanijih marki na tržištu i njihovog uvjerljivo najpopularnijeg modela.

Suzuki Vitara, već poznata po svojoj izdržljivosti, naprednoj sigurnosnoj opremi i modernom dizajnu, savršen je izbor za obitelji, avanturiste i sve koji cijene kvalitetu i pouzdanost, zbog čega je godinama top izbor fizičkih kupaca u Hrvatskoj.

Naime, baš od danas kreće super financiranje za više dostupnih demo Suzuki Vitara uz plaćanje na dvije godišnje rate, bez skrivenih troškova i kamata!

U prijevodu, to znači da ćete za svoju buduću, gotovo novu Vitaru 1,4 Hybrid GL+ (u srednje bogatom paketu opreme) dati prvu polovinu od 10.700 eura prilikom isporuke vozila, a drugu za godinu dana. Dakle, ukupna cijena je 21.400 eura, što je gotovo 2.000 eura manje od nove novcate Vitare u istom paketu opreme, što svakako nije zanemarivo.

Bez skrivenih troškova i kamata, ATT Suzuki i Perfekt-auto dodatno osigurava transparentnost i povjerenje svojih kupaca. Ova ponuda idealna je za sve koji žele nabaviti gotovo novo vozilo uz maksimalnu fleksibilnost i sigurnost, a uz to proći povoljnije - bez kreditnog zaduženja, bez banke, leasinga, boniteta, isplatnih lista i hrpe druge papirologije.

Za sada ova ponuda odnosi samo na demo Vitare ili tkz. "godišnjake" (do maksimalno godinu dana starosti) s malom kilometražom. Inače, Vitare su još uvijek pod tvorničkom garancijom, koju nakon isteka možete produžiti, uz nadoplatu na još dvije godine.

Stoga ukoliko se razmišljali o kupnji novog vozila, toplo preporučamo da razmislite o ovoj opciji i već danas posjetite jedan od četiri dalmatinska Suzuki salona. Samo prvi među vama moći birati omiljenu boju ili najmanju kilometražu, a svi nakon će imati manje izbora ili ga vrlo brzo neće imati uopće - obzirom da ova ponuda vrijedi samo do isteka lagera, poručuju iz Suzukija.

Pored ponude za gotovo nove Vitare, ovaj ovlašteni Suzuki distributer ima jedan od najvećih lagera rabljenih vozila u Hrvatskoj za koja također nudi mogućnost plaćanja u par godišnjih rata bez banke, ali i zamjenu „staro za novo“, „staro za novije rabljeno“ itd.

Više detalja o njihovoj ponudi demo i rabljenih vozila možete pogledati OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 19:18