StoryEditorOCM
Auto-motostruji, struja

Andro Krstulović Opara gradom krstari vozilom od kojeg mnogi strahuju, ‘nagazio‘ je nakon razgovora s Bobanom

Piše P. S.
4. rujna 2024. - 15:05

Po mnogima su to najkontroverznija vozila današnjice. Malo što izaziva takvu javnu sablazan kao oni, rekao bi čovjek da je netko od atomske bombe napravio karet pa se spušta niz Plinarsku.

Al‘ dobro, da su savršeni, nisu. Događaju se problemi, znaju se baterije zapaliti, no električni romobili svakako imaju niz prednosti i u mnogim velikim gradovima gužve u centru pokušavaju riješiti baš romobilima. A grad koji misli na budućnost trebao bi raditi i na razvijanju posebnih staza, za bicikle i romobile, a ne ih demonizirati.

Uglavnom, jedan takav romobil sada je nabavio i bivši splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara. Vidjeli smo ga ispred Hrvatskog narodnog kazališta, prava ‘zvjerka‘. Romobil, ne Opara, naravno. Naš bivši poteštat bivši je veslač, a taj sportski duh ostao je u njemu, pa bez problema manevrira svojim romobilom. Uhvatili smo ga u razgovoru sa županom Blaženkom Bobanom, a Opara je bio po propisu, kaciga na glavi, a ‘motorin‘ pod nogama. Manirom iskusnog vozača, nakon razgovora s Bobanom, skrenuo je u Marmontovu i opala... 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 12:51